Keukenhof 2021
Keukenhof 2021
Keukenhof 2021
Keukenhof 2021
Keukenhof 2021
Keukenhof 2021
Keukenhof 2021
Keukenhof 2021

Keukenhof 2021

Sinds enige jaren levert Jansens Overseas de Bloembollen voor de Tulpenheuvel in de Keukenhof. Deze heuvel is gesitueerd direct bij de ingang van dit fantastische, kleurrijke Bloemenpark.

Inmiddels staat deze heuvel bekend als de "Jansens Overseas" Tulpenheuvel.

Helaas wegens de problemen van nu is de Keukenhof dit jaar niet toegankelijk voor het publiek, vandaar dat wij u dit moois op deze manier willen laten zien.

Happy Chinese New Year 2021

Happy Chinese New Year 2021

Wij wensen al onze Chinese klanten een gelukkig Chinees Nieuwjaar 2021.

Wij hopen oprecht dat u in dit "Jaar van de Os" een voorspoedig jaar zult hebben, zowel op het gebied van gezondheid, geluk als zaken.

Team Jansens Overseas

Gelukkig en gezond Nieuwjaar 2021

Gelukkig en gezond Nieuwjaar 2021

Graag willen wij alle klanten en relaties het beste toewensen voor 2021, bovenal in goede gezondheid.

Alle bloembollen zijn inmiddels geplant en krijgen nu hun koude behoeften cq. behandelingen in onze state-of-the-art faciliteiten.

Buiten is het regenachtig en koud, maar voordat je het weet, zullen de eerste bloembollen, zoals sneeuwklokjes, boven de grond komen en het vroege Voorjaar inluiden.

Onze vrachtwagens zullen weer volop onze prachtige producten, bloembollen op pot en/of bloembollen voor snij productie, bij onze gewaardeerde klanten afleveren.

De huidige Pandemie zorgt voor een extra uitdaging om alle lopende bestellingen van opgeplante bloembollen bij onze afnemers geleverd te krijgen.

Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om alle producten in excellente kwaliteit bij U te leveren.

 

Mocht u nog geen klant zijn van onze prachtige producten, dan kun u zich aanmelden bij onze webshop middels onderstaande link.

https://www.jansensoverseas.com/nl/home/klanten

Bezoek / Besuch / Visit 2020

Bezoek / Besuch / Visit 2020

Beste klant, iets later dan anders, maar wij hopen u vanaf begin Juni weer te bezoeken.

Sehr geehrter Kunde, etwas später als gewöhnlich, aber wir hoffen, Sie ab Anfang Juni wieder zu besuchen.

Dear customer, a little later than usual, but we hope to visit you again from the beginning of June.

Cher client, un peu plus tard que d'habitude, mais nous espérons vous revoir à partir de début juin.

尊敬的客户,比平常晚一些,但我们希望从6月初开始再次拜访您
Zūnjìng de kèhù, bǐ píngcháng wǎn yīxiē, dàn wǒmen xīwàng cóng 6 yuèchū kāishǐ zàicì bàifǎng nín

Уважаемый покупатель, немного позже, чем обычно, но мы надеемся посетить вас снова с начала июня.
Uvazhayemyy pokupatel', nemnogo pozzhe, chem obychno, no my nadeyemsya posetit' vas snova s nachala iyunya.

 

 

IPM Essen 2020

IPM Essen 2020

De internationale vakbeurs voor tuinbouw IPM Essen 2020 is gepland van 28 tot 31 januari. Zoals elk jaar zullen we deelnemen. Kom langs voor een vrijwillig oriënterend gesprek. De koffie staat klaar!  Ons standnummer is Galeria nr. 26

Tulip Trade Event 2019
Tulip Trade Event 2019
Tulip Trade Event 2019
Tulip Trade Event 2019
Tulip Trade Event 2019
Tulip Trade Event 2019
Tulip Trade Event 2019

Tulip Trade Event 2019

De tulpenteelt in Nederland staat drie dagen lang extra in de schijnwerpers tijdens het Tulip Trade Event! Drie dagen lang, van 20 tot en met 22 maart 2019, combineren exporteurs en veredelaars in Nederland hun open dagen. Daarmee is het Tulip Trade Event uitgegroeid tot een kleurrijke etalage voor de tulpenteelt. In drie dagen tijd kunt u het gehele assortiment in bloei zien, horen welke nieuwe trends en teeltmethoden in opmars zijn én bijpraten met uw relaties. Jansen’s Overseas neemt voor de tweede keer deel aan dit evenement en nodigt u van harte uit een bezoek aan ons bedrijf te brengen!

Tulip Trade Event 20-22 maart 2019, bezoek voor meer informatie
www.tuliptradeevent.nl

IPM Essen 2019

IPM Essen 2019

Op deze internationale beurs worden de nieuwste ontwikkelingen en trends gepresenteerd. Maak kennis met de nieuwste creaties met planten, innovatieve technische ontwikkelingen en de trends voor de bloemisterij. Ruim 1570 exposanten uit 45 landen presenteren zich aan het publiek. Jansen’s Overseas BV presenteert het assortiment voor het voorjaar van 2019.

IPM Essen vindt plaats van 22 t/m 25 januari 2019, is dagelijks
geopend van 9.00-16.00 uur. Wij heten u graag van harte welkom in onze stand, stand nummer GA-26.
Trade Fair Aalsmeer 2018

Trade Fair Aalsmeer 2018

De Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer is drie dagen hét epicentrum van de sierteeltsector. De beurs biedt ruimte voor kwekers van Royal Floraholland, veredelaars, handel en in beperkte mate aan leveranciers van toegevoegde waarde producten voor de sierteelt.
Het thema van deze editie is: 'Connect to Global Growth'.
Natuurlijk zijn wij dit jaar weer aanwezig met een mooi assortiment op het gebied van knol- en bolgewassen.

De beurs wordt gehouden van 7 t/m 9 november 2018, 
woensdag/donderdag 9.00-17.00 uur, vrijdag 9.00-15.00 uur.
Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand. (Standnummer 46.7)

Hortiflorexpo IPM Beijing 2018
Hortiflorexpo IPM Beijing 2018

Hortiflorexpo IPM Beijing 2018

Dit jaar vindt van 10-12 mei as de 20e editie van de Hortiflorexpo IPM plaats in Beijing. Natuurlijk zijn wij ook dit jaar weer aanwezig om ons brede assortiment aan de bezoekers te presenteren. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze stand: hal W1 standnummer A11, in het China International Exhibition Center. Voor meer informatie over deze beurs verwijzen wij graag naar: http://en.hortiflorexpo.com/

Bloemencorso 2018 - thema 'Cultuur'
Bloemencorso 2018 - thema 'Cultuur'
Bloemencorso 2018 - thema 'Cultuur'

Bloemencorso 2018 - thema 'Cultuur'

Het Bloemencorso heeft dit jaar een ongekend aantal kijkers getrokken. Volgens de organisatie was het mede dankzij het mooie weer drukker dan ooit en is waarschijnlijk de grens van een miljoen bezoekers gepasseerd. De corso stond dit jaar in het teken van 'cultuur'.
Jansen's Overseas reed samen met Meeuwenoord Vervoer weer mee, muzikaal begeleid door diverse bands.
Trotse sponsor van Mozaïek Lisse

Trotse sponsor van Mozaïek Lisse

Een mooie traditie keert terug naar 't Vierkant in Lisse: het reuze bloemenmozaïek. Maar liefst 25m² groot. Meer dan 200.000 hyacintenkelkjes gestoken door 150 vrijwilligers in 500 uren noeste arbeid.In het mozaïek wordt één van de bekendste werken van de vermaarde Nederlandse kunstenaar Maurits Cornelis Escher gebruikt: Lucht en Water 1, een voor Escher typerend en wereldberoemd werk dat wordt uitgebeeld in witte, diepblauwe en midden blauwe hyacinten. Lions club De Oude Duinen produceert dit even spectaculaire als ambitieuze project in samenwerking met de stichting Bloemenmozaïek Lisse in de feestweek voorafgaande aan het internationale Bloemencorso. Met het project wordt geld ingezameld voor de Oogvereniging.
Jansen’s Overseas is een trotse sponsor van dit project en leverde de witte en blauwe hyacinten!

Keukenhof 2018
Keukenhof 2018
Keukenhof 2018

Keukenhof 2018

Keukenhof staat in 2018 in het teken van "Romantiek in Bloemen". Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooiste lentepark ter wereld, met een zee van bloemen, brengt u in een romantische lentesfeer.

Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In zeven weken tijd, van 22 maart t/m 13 mei 2018, laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft.

Jansen's Overseas vindt u in het "Willem Alexander Paviljoen" en tuin nr. 24

Tulip Trade Event 2018
Tulip Trade Event 2018
Tulip Trade Event 2018
Tulip Trade Event 2018

Tulip Trade Event 2018

De tulpenteelt in Nederland staat drie dagen lang extra in de schijnwerpers tijdens het Tulip Trade Event! Drie dagen lang, van 14 tot en met 16 maart 2018, combineren exporteurs en veredelaars in Nederland hun open dagen. Daarmee is het Tulip Trade Event uitgegroeid tot een kleurrijke etalage voor de tulpenteelt. In drie dagen tijd kunt u het gehele assortiment in bloei zien, horen welke nieuwe trends en teeltmethoden in opmars zijn én bijpraten met uw relaties.
Jansen’s Overseas is een nieuwe deelnemer aan dit evenement en nodigt u van harte uit een bezoek aan ons bedrijf te brengen!

Tulip Trade Event 14-16 maart 2018

TREx 2018

TREx 2018

Dit jaar zullen wij als nieuwe deelnemer toetreden aan de TREx 2018.
TREx (The Garden Retail Experience) is een uniek, jaarlijks informatie- en inspiratie-event voor de (inter)nationale tuinretail. Op de TREx worden de laatste inzichten en ideeën op het gebied van de verkoop van levend groen, tuin en decoratie-artikelen gedeeld. Met als doel om samen de consument beter te bedienen en meer verkoop te genereren – vandaag, morgen én in de toekomst. 

Op deze beurs zullen wij ons complete assortiment bol op pot presenteren aan de Retail.
U bent van harte welkom!

De beurs vindt op 7 en 8 februari 2018 plaats in de 'Beursfabriek' te Nieuwegein, bezoek de website voor meer informatie:
www.gardenretailexperience.com/Bezoeken/
 
Hortiflorexpo IPM Shanghai 2017
Hortiflorexpo IPM Shanghai 2017

Hortiflorexpo IPM Shanghai 2017

VISIT US!

Van 10 t/m 12 mei 2017.
U vindt ons in het 'Holland Paviljoen' standnr. N3A65

Travelling Ecodome
Travelling Ecodome
Travelling Ecodome
Travelling Ecodome
Travelling Ecodome
Travelling Ecodome
Travelling Ecodome

Travelling Ecodome

In opdracht van het Ministerie van EZ ontwikkelden Lodewijk Hoekstra & Nico Wessing van NL Greenlabel; een Travelling Ecodome.
Het stalen frame van de 'dome' is bedekt met bladeren en mos die het vocht langdurig vasthouden en fijnstof afvangen uit de lucht; groen is de basis.

Jansen's Overseas had de eer om (biologische) bloeiende bollen te leveren. In deze diversiteit van ons ecosysteem mochten natuurlijk geen bloembollen ontbreken. (Wilde) bloemen, fruitbomen en een reusachtige, ca. 10 meter hoge oranje bloemkelk maakten het af tot een waardige bezienswaardigheid. Het laat bezoekers zien en beleven hoe groen, in het geheel, onderdeel is van lifestyle en een gezonde leefomgeving.

Na Amsterdam, reist het Ecodome over de wereld met een nieuw geluid uit Nederland: Nederland als duurzame delta.  
Foto's: Marcel Peuijn (Oasem) 

Jansen's Overseas op de 'Salone del Mobile'
Jansen's Overseas op de 'Salone del Mobile'
Jansen's Overseas op de 'Salone del Mobile'
Jansen's Overseas op de 'Salone del Mobile'
Jansen's Overseas op de 'Salone del Mobile'
Jansen's Overseas op de 'Salone del Mobile'
Jansen's Overseas op de 'Salone del Mobile'
Jansen's Overseas op de 'Salone del Mobile'
Jansen's Overseas op de 'Salone del Mobile'

Jansen's Overseas op de 'Salone del Mobile'

De 'Salone del Mobile' is dé jaarlijkse internationale designbeurs. Al meer dan 50 jaar vindt het event plaats in Milaan. De Salone zet hiermee de wereldwijde standaard voor exclusief design en kwalitatief hoogwaardige producten.

Onder de titel Masterly - The Dutch in Milano presenteren Nederlandse ontwerpers, ambachtelijk producerende bedrijven en ontwerpbureaus zich in het centrum van Milaan.

Jansen's Overseas levert 15.000 tulpen aan deze beurs, waar een Nederlands paviljoen gerealiseerd word met het beste design en ambachtelijk vakwerk dat Nederland te bieden heeft.
www.masterly.nu/inhoud.php?p=5